Lesepuuro

Laita leseet turpoamaan 2dl:n vettä jo hyvissä ajoin.

Kaada ylimääräinen vesi pois.

Keitä puolukoita desissä vettä hetki ennen leseiden lisäämistä.

Keittele hyvän aikaa jos leseet ovat tuoreita, jos olet liotellut niin 10-15 min.
Laita suolaa ja lopuksi makeutusjauhe.

Soseuta tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruislese 68g189kcal10.2g17.6g2.9g26.4g
Vehnälese 54g124kcal7.2g8.3g2.4g20.3g
Pellavansiemenrouhe, Pellavainen68g193kcal20.3g1.4g11.5g20.7g
Puolukkasurvos sokeroimaton 677g263kcal3g46g3.4g17.6g
Suola, annos 3g23g0kcal0g0g0g0g
Hermesetas 40% kuitua (Hermesetas), annos 0.5g9g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi902g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3600g1536kcal81.4g146.6g40.4g170g
Valittu annoskoko1800g768kcal40.7g73.3g20.2g85g
Annoskoko puolitettuna900g384kcal20.4g36.7g10.1g42.5g
Arvot/100g100g43kcal2.3g4.1g1.1g4.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271621