Lesepuuro

Laita leseet turpoamaan 2dl:n vettä jo hyvissä ajoin.

Kaada ylimääräinen vesi pois.

Keitä puolukoita desissä vettä hetki ennen leseiden lisäämistä.

Keittele hyvän aikaa jos leseet ovat tuoreita, jos olet liotellut niin 10-15 min.
Laita suolaa ja lopuksi makeutusjauhe.

Soseuta tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruislese 75g210kcal11.3g19.5g3.2g29.3g
Vehnälese 60g137kcal8g9.3g2.7g22.6g
Pellavansiemenrouhe, Pellavainen75g214kcal22.6g1.5g12.8g23g
Puolukkasurvos sokeroimaton 752g292kcal3.3g51.1g3.8g19.5g
Suola, annos 3g25g0kcal0g0g0g0g
Hermesetas 40% kuitua (Hermesetas), annos 0.5g10g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi1003g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4000g1707kcal90.4g162.8g45g188.8g
Valittu annoskoko2000g853kcal45.2g81.4g22.5g94.4g
Annoskoko puolitettuna1000g427kcal22.6g40.7g11.3g47.2g
Arvot/100g100g43kcal2.3g4.1g1.1g4.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271621