Lesepuuro

Laita leseet turpoamaan 2dl:n vettä jo hyvissä ajoin.

Kaada ylimääräinen vesi pois.

Keitä puolukoita desissä vettä hetki ennen leseiden lisäämistä.

Keittele hyvän aikaa jos leseet ovat tuoreita, jos olet liotellut niin 10-15 min.
Laita suolaa ja lopuksi makeutusjauhe.

Soseuta tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruislese 90g252kcal13.5g23.5g3.9g35.2g
Vehnälese 72g165kcal9.6g11.1g3.2g27.1g
Pellavansiemenrouhe, Pellavainen90g257kcal27.1g1.8g15.3g27.6g
Puolukkasurvos sokeroimaton 902g350kcal4g61.4g4.5g23.5g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Hermesetas 40% kuitua (Hermesetas), annos 0.5g12g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi1203g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4800g2048kcal108.4g195.6g53.8g226.8g
Valittu annoskoko2400g1024kcal54.2g97.8g26.9g113.4g
Annoskoko puolitettuna1200g512kcal27.1g48.9g13.5g56.7g
Arvot/100g100g43kcal2.3g4.1g1.1g4.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271621