Lesepuuro

Laita leseet turpoamaan 2dl:n vettä jo hyvissä ajoin.

Kaada ylimääräinen vesi pois.

Keitä puolukoita desissä vettä hetki ennen leseiden lisäämistä.

Keittele hyvän aikaa jos leseet ovat tuoreita, jos olet liotellut niin 10-15 min.
Laita suolaa ja lopuksi makeutusjauhe.

Soseuta tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruislese 105g294kcal15.8g27.4g4.5g41.1g
Vehnälese 84g192kcal11.2g13g3.8g31.6g
Pellavansiemenrouhe, Pellavainen105g300kcal31.6g2.1g17.9g32.2g
Puolukkasurvos sokeroimaton 1053g409kcal4.6g71.6g5.3g27.4g
Suola, annos 3g35g0kcal0g0g0g0g
Hermesetas 40% kuitua (Hermesetas), annos 0.5g14g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi1404g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5600g2390kcal126.4g228.2g63g264.6g
Valittu annoskoko2800g1195kcal63.2g114.1g31.5g132.3g
Annoskoko puolitettuna1400g597kcal31.6g57.1g15.8g66.2g
Arvot/100g100g43kcal2.3g4.1g1.1g4.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271621