Lesepuuro

Laita leseet turpoamaan 2dl:n vettä jo hyvissä ajoin.

Kaada ylimääräinen vesi pois.

Keitä puolukoita desissä vettä hetki ennen leseiden lisäämistä.

Keittele hyvän aikaa jos leseet ovat tuoreita, jos olet liotellut niin 10-15 min.
Laita suolaa ja lopuksi makeutusjauhe.

Soseuta tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruislese 11g32kcal1.7g2.9g0.5g4.4g
Vehnälese 9g21kcal1.2g1.4g0.4g3.4g
Pellavansiemenrouhe, Pellavainen11g32kcal3.4g0.2g1.9g3.5g
Puolukkasurvos sokeroimaton 113g44kcal0.5g7.7g0.6g2.9g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Hermesetas 40% kuitua (Hermesetas), annos 0.5g1.5g0kcal0g0g0g0g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana600g256kcal13.6g24.4g6.8g28.4g
Valittu annoskoko300g128kcal6.8g12.2g3.4g14.2g
Annoskoko puolitettuna150g64kcal3.4g6.1g1.7g7.1g
Arvot/100g100g43kcal2.3g4.1g1.1g4.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271621