Lesepuuro

Laita leseet turpoamaan 2dl:n vettä jo hyvissä ajoin.

Kaada ylimääräinen vesi pois.

Keitä puolukoita desissä vettä hetki ennen leseiden lisäämistä.

Keittele hyvän aikaa jos leseet ovat tuoreita, jos olet liotellut niin 10-15 min.
Laita suolaa ja lopuksi makeutusjauhe.

Soseuta tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruislese 120g336kcal18g31.3g5.2g46.9g
Vehnälese 96g220kcal12.8g14.8g4.3g36.1g
Pellavansiemenrouhe, Pellavainen120g343kcal36.1g2.4g20.5g36.8g
Puolukkasurvos sokeroimaton 1203g467kcal5.3g81.8g6g31.3g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Hermesetas 40% kuitua (Hermesetas), annos 0.5g16g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi1604g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6400g2731kcal144.4g260.6g72g302.2g
Valittu annoskoko3200g1366kcal72.2g130.3g36g151.1g
Annoskoko puolitettuna1600g683kcal36.1g65.2g18g75.6g
Arvot/100g100g43kcal2.3g4.1g1.1g4.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271621