Lesepuuro

Laita leseet turpoamaan 2dl:n vettä jo hyvissä ajoin.

Kaada ylimääräinen vesi pois.

Keitä puolukoita desissä vettä hetki ennen leseiden lisäämistä.

Keittele hyvän aikaa jos leseet ovat tuoreita, jos olet liotellut niin 10-15 min.
Laita suolaa ja lopuksi makeutusjauhe.

Soseuta tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruislese 135g378kcal20.3g35.2g5.8g52.8g
Vehnälese 108g247kcal14.4g16.7g4.9g40.6g
Pellavansiemenrouhe, Pellavainen135g386kcal40.6g2.7g23g41.4g
Puolukkasurvos sokeroimaton 1353g525kcal6g92g6.8g35.2g
Suola, annos 3g45g0kcal0g0g0g0g
Hermesetas 40% kuitua (Hermesetas), annos 0.5g18g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vesi1805g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7200g3072kcal162.6g293.4g81g340g
Valittu annoskoko3600g1536kcal81.3g146.7g40.5g170g
Annoskoko puolitettuna1800g768kcal40.7g73.4g20.3g85g
Arvot/100g100g43kcal2.3g4.1g1.1g4.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271621