Lesepuuro

Laita leseet turpoamaan 2dl:n vettä jo hyvissä ajoin.

Kaada ylimääräinen vesi pois.

Keitä puolukoita desissä vettä hetki ennen leseiden lisäämistä.

Keittele hyvän aikaa jos leseet ovat tuoreita, jos olet liotellut niin 10-15 min.
Laita suolaa ja lopuksi makeutusjauhe.

Soseuta tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruislese 15g42kcal2.3g3.9g0.6g5.9g
Vehnälese 12g27kcal1.6g1.9g0.5g4.5g
Pellavansiemenrouhe, Pellavainen15g43kcal4.5g0.3g2.6g4.6g
Puolukkasurvos sokeroimaton 150g58kcal0.7g10.2g0.8g3.9g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Hermesetas 40% kuitua (Hermesetas), annos 0.5g2g0kcal0g0g0g0g
Vesi201g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana800g341kcal18.2g32.6g9g37.8g
Valittu annoskoko400g171kcal9.1g16.3g4.5g18.9g
Annoskoko puolitettuna200g85kcal4.6g8.2g2.3g9.5g
Arvot/100g100g43kcal2.3g4.1g1.1g4.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271621