Lesepuuro

Laita leseet turpoamaan 2dl:n vettä jo hyvissä ajoin.

Kaada ylimääräinen vesi pois.

Keitä puolukoita desissä vettä hetki ennen leseiden lisäämistä.

Keittele hyvän aikaa jos leseet ovat tuoreita, jos olet liotellut niin 10-15 min.
Laita suolaa ja lopuksi makeutusjauhe.

Soseuta tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruislese 150g420kcal22.6g39.1g6.5g58.6g
Vehnälese 120g275kcal16g18.5g5.4g45.1g
Pellavansiemenrouhe, Pellavainen150g429kcal45.1g3g25.6g46g
Puolukkasurvos sokeroimaton 1504g584kcal6.6g102.3g7.5g39.1g
Suola, annos 3g50g0kcal0g0g0g0g
Hermesetas 40% kuitua (Hermesetas), annos 0.5g20g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vesi2005g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8000g3414kcal180.6g326g90g377.6g
Valittu annoskoko4000g1707kcal90.3g163g45g188.8g
Annoskoko puolitettuna2000g854kcal45.2g81.5g22.5g94.4g
Arvot/100g100g43kcal2.3g4.1g1.1g4.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271621