Lesepuuro

Laita leseet turpoamaan 2dl:n vettä jo hyvissä ajoin.

Kaada ylimääräinen vesi pois.

Keitä puolukoita desissä vettä hetki ennen leseiden lisäämistä.

Keittele hyvän aikaa jos leseet ovat tuoreita, jos olet liotellut niin 10-15 min.
Laita suolaa ja lopuksi makeutusjauhe.

Soseuta tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruislese 1.9g5.2kcal0.3g0.5g0.1g0.7g
Vehnälese 1.5g3.4kcal0.2g0.2g0.1g0.6g
Pellavansiemenrouhe, Pellavainen1.9g5.3kcal0.6g0g0.3g0.6g
Puolukkasurvos sokeroimaton 19g7.3kcal0.1g1.3g0.1g0.5g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Hermesetas 40% kuitua (Hermesetas), annos 0.5g0.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana100g42kcal2.4g4g1.2g4.8g
Valittu annoskoko50g21kcal1.2g2g0.6g2.4g
Annoskoko puolitettuna25g11kcal0.6g1g0.3g1.2g
Arvot/100g100g43kcal2.4g4g1.2g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271621