Lesepuuro

Laita leseet turpoamaan 2dl:n vettä jo hyvissä ajoin.

Kaada ylimääräinen vesi pois.

Keitä puolukoita desissä vettä hetki ennen leseiden lisäämistä.

Keittele hyvän aikaa jos leseet ovat tuoreita, jos olet liotellut niin 10-15 min.
Laita suolaa ja lopuksi makeutusjauhe.

Soseuta tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruislese 19g53kcal2.8g4.9g0.8g7.3g
Vehnälese 15g34kcal2g2.3g0.7g5.6g
Pellavansiemenrouhe, Pellavainen19g54kcal5.6g0.4g3.2g5.8g
Puolukkasurvos sokeroimaton 188g73kcal0.8g12.8g0.9g4.9g
Suola, annos 3g6.3g0kcal0g0g0g0g
Hermesetas 40% kuitua (Hermesetas), annos 0.5g2.5g0kcal0g0g0g0g
Vesi251g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1000g427kcal22.4g40.8g11.2g47.2g
Valittu annoskoko500g213kcal11.2g20.4g5.6g23.6g
Annoskoko puolitettuna250g107kcal5.6g10.2g2.8g11.8g
Arvot/100g100g43kcal2.2g4.1g1.1g4.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271621