Lesepuuro

Laita leseet turpoamaan 2dl:n vettä jo hyvissä ajoin.

Kaada ylimääräinen vesi pois.

Keitä puolukoita desissä vettä hetki ennen leseiden lisäämistä.

Keittele hyvän aikaa jos leseet ovat tuoreita, jos olet liotellut niin 10-15 min.
Laita suolaa ja lopuksi makeutusjauhe.

Soseuta tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruislese 23g63kcal3.4g5.9g1g8.8g
Vehnälese 18g41kcal2.4g2.8g0.8g6.8g
Pellavansiemenrouhe, Pellavainen23g64kcal6.8g0.5g3.8g6.9g
Puolukkasurvos sokeroimaton 226g88kcal1g15.3g1.1g5.9g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Hermesetas 40% kuitua (Hermesetas), annos 0.5g3g0kcal0g0g0g0g
Vesi301g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1200g512kcal27.2g49g13.4g56.8g
Valittu annoskoko600g256kcal13.6g24.5g6.7g28.4g
Annoskoko puolitettuna300g128kcal6.8g12.3g3.4g14.2g
Arvot/100g100g43kcal2.3g4.1g1.1g4.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271621