Lesepuuro

Laita leseet turpoamaan 2dl:n vettä jo hyvissä ajoin.

Kaada ylimääräinen vesi pois.

Keitä puolukoita desissä vettä hetki ennen leseiden lisäämistä.

Keittele hyvän aikaa jos leseet ovat tuoreita, jos olet liotellut niin 10-15 min.
Laita suolaa ja lopuksi makeutusjauhe.

Soseuta tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruislese 26g74kcal3.9g6.8g1.1g10.3g
Vehnälese 21g48kcal2.8g3.2g0.9g7.9g
Pellavansiemenrouhe, Pellavainen26g75kcal7.9g0.5g4.5g8.1g
Puolukkasurvos sokeroimaton 263g102kcal1.2g17.9g1.3g6.8g
Suola, annos 3g8.8g0kcal0g0g0g0g
Hermesetas 40% kuitua (Hermesetas), annos 0.5g3.5g0kcal0g0g0g0g
Vesi351g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1400g597kcal31.6g56.8g15.6g66.2g
Valittu annoskoko700g299kcal15.8g28.4g7.8g33.1g
Annoskoko puolitettuna350g149kcal7.9g14.2g3.9g16.6g
Arvot/100g100g43kcal2.3g4.1g1.1g4.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271621