Lesepuuro

Laita leseet turpoamaan 2dl:n vettä jo hyvissä ajoin.

Kaada ylimääräinen vesi pois.

Keitä puolukoita desissä vettä hetki ennen leseiden lisäämistä.

Keittele hyvän aikaa jos leseet ovat tuoreita, jos olet liotellut niin 10-15 min.
Laita suolaa ja lopuksi makeutusjauhe.

Soseuta tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruislese 30g84kcal4.5g7.8g1.3g11.7g
Vehnälese 24g55kcal3.2g3.7g1.1g9g
Pellavansiemenrouhe, Pellavainen30g86kcal9g0.6g5.1g9.2g
Puolukkasurvos sokeroimaton 301g117kcal1.3g20.5g1.5g7.8g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Hermesetas 40% kuitua (Hermesetas), annos 0.5g4g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi401g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1600g683kcal36g65.2g18g75.4g
Valittu annoskoko800g342kcal18g32.6g9g37.7g
Annoskoko puolitettuna400g171kcal9g16.3g4.5g18.9g
Arvot/100g100g43kcal2.2g4.1g1.1g4.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271621