Lesepuuro

Laita leseet turpoamaan 2dl:n vettä jo hyvissä ajoin.

Kaada ylimääräinen vesi pois.

Keitä puolukoita desissä vettä hetki ennen leseiden lisäämistä.

Keittele hyvän aikaa jos leseet ovat tuoreita, jos olet liotellut niin 10-15 min.
Laita suolaa ja lopuksi makeutusjauhe.

Soseuta tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruislese 34g95kcal5.1g8.8g1.5g13.2g
Vehnälese 27g62kcal3.6g4.2g1.2g10.2g
Pellavansiemenrouhe, Pellavainen34g96kcal10.2g0.7g5.8g10.4g
Puolukkasurvos sokeroimaton 338g131kcal1.5g23g1.7g8.8g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Hermesetas 40% kuitua (Hermesetas), annos 0.5g4.5g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi451g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1800g768kcal40.8g73.4g20.4g85.2g
Valittu annoskoko900g384kcal20.4g36.7g10.2g42.6g
Annoskoko puolitettuna450g192kcal10.2g18.4g5.1g21.3g
Arvot/100g100g43kcal2.3g4.1g1.1g4.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271621