Lesepuuro

Laita leseet turpoamaan 2dl:n vettä jo hyvissä ajoin.

Kaada ylimääräinen vesi pois.

Keitä puolukoita desissä vettä hetki ennen leseiden lisäämistä.

Keittele hyvän aikaa jos leseet ovat tuoreita, jos olet liotellut niin 10-15 min.
Laita suolaa ja lopuksi makeutusjauhe.

Soseuta tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruislese 3.8g11kcal0.6g1g0.2g1.5g
Vehnälese 3g6.8kcal0.4g0.5g0.1g1.1g
Pellavansiemenrouhe, Pellavainen3.8g11kcal1.1g0.1g0.6g1.1g
Puolukkasurvos sokeroimaton 38g15kcal0.2g2.5g0.2g1g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Hermesetas 40% kuitua (Hermesetas), annos 0.5g0.5g0kcal0g0g0g0g
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g85kcal4.6g8.2g2.2g9.4g
Valittu annoskoko100g43kcal2.3g4.1g1.1g4.7g
Annoskoko puolitettuna50g21kcal1.2g2.1g0.6g2.4g
Arvot/100g100g43kcal2.3g4.1g1.1g4.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271621