Tonnikalasalaatti

Revi salaatti, pilko sipuli, tomaatti ja kurkku vadille.

Sekoita ainekset keskenään.

Kaada päälle tonnikala öljyineen, Mozxarella viipaloituna ja kanamuna puolikkaana.

Tarjoa leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salaatti, jäävuori tuore113g11kcal1.2g0.9g0.2g1.1g
Kirsikkatomaatti, 50g120g24kcal0.7g4.6g0.4g0g
Kurkku 90g10kcal0.5g1.3g0.1g0.6g
Sipuli 83g25kcal1g4g0.2g1.4g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)173g311kcal39.7g0g13.8g0g
Kananmuna, keitetty 248g353kcal30.9g0.7g25.4g0g
Mozzarella, pala (Xtra), annos 125g188g469kcal33.8g2.8g35.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2025g2405kcal215.6g28.6g151.4g6.2g
Valittu annoskoko1013g1202kcal107.8g14.3g75.7g3.1g
Annoskoko puolitettuna506g601kcal53.9g7.2g37.9g1.6g
Arvot/100g100g119kcal10.6g1.4g7.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271804