Tonnikalasalaatti

Revi salaatti, pilko sipuli, tomaatti ja kurkku vadille.

Sekoita ainekset keskenään.

Kaada päälle tonnikala öljyineen, Mozxarella viipaloituna ja kanamuna puolikkaana.

Tarjoa leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salaatti, jäävuori tuore13g1.2kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kirsikkatomaatti, 50g13g2.7kcal0.1g0.5g0g0g
Kurkku 10g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sipuli 9g2.8kcal0.1g0.4g0g0.2g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)19g35kcal4.4g0g1.5g0g
Kananmuna, keitetty 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Mozzarella, pala (Xtra), annos 125g21g52kcal3.8g0.3g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana225g267kcal24g3g16.6g0.8g
Valittu annoskoko113g134kcal12g1.5g8.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna56g67kcal6g0.8g4.2g0.2g
Arvot/100g100g119kcal10.7g1.3g7.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271804