Tonnikalasalaatti

Revi salaatti, pilko sipuli, tomaatti ja kurkku vadille.

Sekoita ainekset keskenään.

Kaada päälle tonnikala öljyineen, Mozxarella viipaloituna ja kanamuna puolikkaana.

Tarjoa leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salaatti, jäävuori tuore125g13kcal1.4g1g0.2g1.2g
Kirsikkatomaatti, 50g133g27kcal0.8g5.1g0.4g0g
Kurkku 100g11kcal0.6g1.4g0.1g0.7g
Sipuli 92g28kcal1.1g4.4g0.2g1.6g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)192g345kcal44.1g0g15.3g0g
Kananmuna, keitetty 275g392kcal34.4g0.8g28.2g0g
Mozzarella, pala (Xtra), annos 125g208g521kcal37.5g3.1g39.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2250g2672kcal239.8g31.6g168g7g
Valittu annoskoko1125g1336kcal119.9g15.8g84g3.5g
Annoskoko puolitettuna563g668kcal60g7.9g42g1.8g
Arvot/100g100g119kcal10.7g1.4g7.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271804