Tonnikalasalaatti

Revi salaatti, pilko sipuli, tomaatti ja kurkku vadille.

Sekoita ainekset keskenään.

Kaada päälle tonnikala öljyineen, Mozxarella viipaloituna ja kanamuna puolikkaana.

Tarjoa leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salaatti, jäävuori tuore150g15kcal1.6g1.2g0.3g1.5g
Kirsikkatomaatti, 50g160g32kcal1g6.1g0.5g0g
Kurkku 120g13kcal0.7g1.7g0.1g0.8g
Sipuli 110g33kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)230g414kcal52.9g0g18.4g0g
Kananmuna, keitetty 330g471kcal41.2g1g33.8g0g
Mozzarella, pala (Xtra), annos 125g250g625kcal45g3.8g47.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2700g3206kcal287.6g38.2g201.6g8.4g
Valittu annoskoko1350g1603kcal143.8g19.1g100.8g4.2g
Annoskoko puolitettuna675g802kcal71.9g9.6g50.4g2.1g
Arvot/100g100g119kcal10.7g1.4g7.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271804