Tonnikalasalaatti

Revi salaatti, pilko sipuli, tomaatti ja kurkku vadille.

Sekoita ainekset keskenään.

Kaada päälle tonnikala öljyineen, Mozxarella viipaloituna ja kanamuna puolikkaana.

Tarjoa leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salaatti, jäävuori tuore175g18kcal1.9g1.4g0.3g1.7g
Kirsikkatomaatti, 50g187g37kcal1.1g7.1g0.6g0g
Kurkku 140g15kcal0.8g2g0.1g1g
Sipuli 128g39kcal1.6g6.2g0.3g2.2g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)268g483kcal61.7g0g21.5g0g
Kananmuna, keitetty 385g549kcal48.1g1.2g39.5g0g
Mozzarella, pala (Xtra), annos 125g292g729kcal52.5g4.4g55.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3150g3741kcal335.4g44.6g235.4g9.8g
Valittu annoskoko1575g1870kcal167.7g22.3g117.7g4.9g
Annoskoko puolitettuna788g935kcal83.9g11.2g58.9g2.5g
Arvot/100g100g119kcal10.6g1.4g7.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271804