Tonnikalasalaatti

Revi salaatti, pilko sipuli, tomaatti ja kurkku vadille.

Sekoita ainekset keskenään.

Kaada päälle tonnikala öljyineen, Mozxarella viipaloituna ja kanamuna puolikkaana.

Tarjoa leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salaatti, jäävuori tuore19g1.9kcal0.2g0.1g0g0.2g
Kirsikkatomaatti, 50g20g4kcal0.1g0.8g0.1g0g
Kurkku 15g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Sipuli 14g4.2kcal0.2g0.7g0g0.2g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)29g52kcal6.6g0g2.3g0g
Kananmuna, keitetty 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Mozzarella, pala (Xtra), annos 125g31g78kcal5.6g0.5g5.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana338g401kcal36g4.8g25g1g
Valittu annoskoko169g200kcal18g2.4g12.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna84g100kcal9g1.2g6.3g0.3g
Arvot/100g100g119kcal10.7g1.4g7.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271804