Tonnikalasalaatti

Revi salaatti, pilko sipuli, tomaatti ja kurkku vadille.

Sekoita ainekset keskenään.

Kaada päälle tonnikala öljyineen, Mozxarella viipaloituna ja kanamuna puolikkaana.

Tarjoa leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salaatti, jäävuori tuore200g20kcal2.2g1.6g0.4g2g
Kirsikkatomaatti, 50g213g43kcal1.3g8.1g0.6g0g
Kurkku 160g18kcal0.9g2.2g0.2g1.1g
Sipuli 147g44kcal1.8g7g0.3g2.5g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)307g552kcal70.5g0g24.5g0g
Kananmuna, keitetty 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Mozzarella, pala (Xtra), annos 125g333g833kcal60g5g63.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3600g4275kcal383.4g50.4g268.8g11.2g
Valittu annoskoko1800g2138kcal191.7g25.2g134.4g5.6g
Annoskoko puolitettuna900g1069kcal95.9g12.6g67.2g2.8g
Arvot/100g100g119kcal10.7g1.4g7.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271804