Tonnikalasalaatti

Revi salaatti, pilko sipuli, tomaatti ja kurkku vadille.

Sekoita ainekset keskenään.

Kaada päälle tonnikala öljyineen, Mozxarella viipaloituna ja kanamuna puolikkaana.

Tarjoa leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salaatti, jäävuori tuore225g23kcal2.5g1.8g0.4g2.2g
Kirsikkatomaatti, 50g240g48kcal1.4g9.1g0.7g0g
Kurkku 180g20kcal1g2.5g0.2g1.3g
Sipuli 165g50kcal2.1g7.9g0.3g2.8g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)345g621kcal79.4g0g27.6g0g
Kananmuna, keitetty 495g706kcal61.9g1.5g50.7g0g
Mozzarella, pala (Xtra), annos 125g375g938kcal67.5g5.6g71.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4050g4809kcal431.6g56.8g302.4g12.6g
Valittu annoskoko2025g2405kcal215.8g28.4g151.2g6.3g
Annoskoko puolitettuna1013g1202kcal107.9g14.2g75.6g3.2g
Arvot/100g100g119kcal10.7g1.4g7.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271804