Tonnikalasalaatti

Revi salaatti, pilko sipuli, tomaatti ja kurkku vadille.

Sekoita ainekset keskenään.

Kaada päälle tonnikala öljyineen, Mozxarella viipaloituna ja kanamuna puolikkaana.

Tarjoa leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salaatti, jäävuori tuore25g2.5kcal0.3g0.2g0g0.2g
Kirsikkatomaatti, 50g27g5.3kcal0.2g1g0.1g0g
Kurkku 20g2.2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sipuli 18g5.5kcal0.2g0.9g0g0.3g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)38g69kcal8.8g0g3.1g0g
Kananmuna, keitetty 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Mozzarella, pala (Xtra), annos 125g42g104kcal7.5g0.6g7.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana450g534kcal48g6.4g33.4g1.2g
Valittu annoskoko225g267kcal24g3.2g16.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna113g134kcal12g1.6g8.4g0.3g
Arvot/100g100g119kcal10.7g1.4g7.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271804