Tonnikalasalaatti

Revi salaatti, pilko sipuli, tomaatti ja kurkku vadille.

Sekoita ainekset keskenään.

Kaada päälle tonnikala öljyineen, Mozxarella viipaloituna ja kanamuna puolikkaana.

Tarjoa leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salaatti, jäävuori tuore250g25kcal2.7g2g0.5g2.5g
Kirsikkatomaatti, 50g267g53kcal1.6g10.1g0.8g0g
Kurkku 200g22kcal1.1g2.8g0.2g1.4g
Sipuli 183g56kcal2.3g8.8g0.4g3.1g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)383g690kcal88.2g0g30.7g0g
Kananmuna, keitetty 550g785kcal68.7g1.6g56.4g0g
Mozzarella, pala (Xtra), annos 125g417g1042kcal75g6.3g79.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4500g5344kcal479.2g63.2g336.4g14g
Valittu annoskoko2250g2672kcal239.6g31.6g168.2g7g
Annoskoko puolitettuna1125g1336kcal119.8g15.8g84.1g3.5g
Arvot/100g100g119kcal10.6g1.4g7.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271804