Tonnikalasalaatti

Revi salaatti, pilko sipuli, tomaatti ja kurkku vadille.

Sekoita ainekset keskenään.

Kaada päälle tonnikala öljyineen, Mozxarella viipaloituna ja kanamuna puolikkaana.

Tarjoa leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salaatti, jäävuori tuore300g30kcal3.3g2.4g0.6g3g
Kirsikkatomaatti, 50g320g64kcal1.9g12.2g1g0g
Kurkku 240g26kcal1.3g3.4g0.2g1.7g
Sipuli 220g67kcal2.8g10.6g0.4g3.7g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)460g828kcal105.8g0g36.8g0g
Kananmuna, keitetty 660g942kcal82.5g2g67.6g0g
Mozzarella, pala (Xtra), annos 125g500g1250kcal90g7.5g95g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5400g6413kcal575.2g76.2g403.2g16.8g
Valittu annoskoko2700g3206kcal287.6g38.1g201.6g8.4g
Annoskoko puolitettuna1350g1603kcal143.8g19.1g100.8g4.2g
Arvot/100g100g119kcal10.7g1.4g7.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271804