Tonnikalasalaatti

Revi salaatti, pilko sipuli, tomaatti ja kurkku vadille.

Sekoita ainekset keskenään.

Kaada päälle tonnikala öljyineen, Mozxarella viipaloituna ja kanamuna puolikkaana.

Tarjoa leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salaatti, jäävuori tuore350g35kcal3.8g2.8g0.7g3.5g
Kirsikkatomaatti, 50g373g75kcal2.2g14.2g1.1g0g
Kurkku 280g31kcal1.6g3.9g0.3g2g
Sipuli 257g78kcal3.2g12.3g0.5g4.4g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)537g966kcal123.4g0g42.9g0g
Kananmuna, keitetty 770g1098kcal96.2g2.3g78.9g0g
Mozzarella, pala (Xtra), annos 125g583g1458kcal105g8.8g110.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6300g7481kcal670.8g88.6g470.4g19.8g
Valittu annoskoko3150g3741kcal335.4g44.3g235.2g9.9g
Annoskoko puolitettuna1575g1870kcal167.7g22.2g117.6g5g
Arvot/100g100g119kcal10.6g1.4g7.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271804