Tonnikalasalaatti

Revi salaatti, pilko sipuli, tomaatti ja kurkku vadille.

Sekoita ainekset keskenään.

Kaada päälle tonnikala öljyineen, Mozxarella viipaloituna ja kanamuna puolikkaana.

Tarjoa leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salaatti, jäävuori tuore38g3.7kcal0.4g0.3g0.1g0.4g
Kirsikkatomaatti, 50g40g8kcal0.2g1.5g0.1g0g
Kurkku 30g3.3kcal0.2g0.4g0g0.2g
Sipuli 28g8.3kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)58g104kcal13.2g0g4.6g0g
Kananmuna, keitetty 83g118kcal10.3g0.2g8.5g0g
Mozzarella, pala (Xtra), annos 125g63g156kcal11.3g0.9g11.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana675g802kcal71.8g9.2g50.6g2.2g
Valittu annoskoko338g401kcal35.9g4.6g25.3g1.1g
Annoskoko puolitettuna169g200kcal18g2.3g12.7g0.6g
Arvot/100g100g119kcal10.6g1.4g7.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271804