Tonnikalasalaatti

Revi salaatti, pilko sipuli, tomaatti ja kurkku vadille.

Sekoita ainekset keskenään.

Kaada päälle tonnikala öljyineen, Mozxarella viipaloituna ja kanamuna puolikkaana.

Tarjoa leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salaatti, jäävuori tuore400g40kcal4.4g3.2g0.8g4g
Kirsikkatomaatti, 50g427g85kcal2.6g16.2g1.3g0g
Kurkku 320g35kcal1.8g4.5g0.3g2.2g
Sipuli 293g89kcal3.7g14.1g0.6g5g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)613g1104kcal141.1g0g49.1g0g
Kananmuna, keitetty 880g1255kcal110g2.6g90.2g0g
Mozzarella, pala (Xtra), annos 125g667g1667kcal120g10g126.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7200g8550kcal767.2g101.2g538g22.4g
Valittu annoskoko3600g4275kcal383.6g50.6g269g11.2g
Annoskoko puolitettuna1800g2138kcal191.8g25.3g134.5g5.6g
Arvot/100g100g119kcal10.7g1.4g7.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271804