Tonnikalasalaatti

Revi salaatti, pilko sipuli, tomaatti ja kurkku vadille.

Sekoita ainekset keskenään.

Kaada päälle tonnikala öljyineen, Mozxarella viipaloituna ja kanamuna puolikkaana.

Tarjoa leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salaatti, jäävuori tuore450g45kcal4.9g3.6g0.9g4.5g
Kirsikkatomaatti, 50g480g96kcal2.9g18.2g1.4g0g
Kurkku 360g39kcal2g5g0.4g2.5g
Sipuli 330g100kcal4.1g15.8g0.7g5.6g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)690g1242kcal158.7g0g55.2g0g
Kananmuna, keitetty 990g1412kcal123.7g3g101.5g0g
Mozzarella, pala (Xtra), annos 125g750g1875kcal135g11.3g142.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8100g9619kcal862.6g113.8g605.2g25.2g
Valittu annoskoko4050g4809kcal431.3g56.9g302.6g12.6g
Annoskoko puolitettuna2025g2405kcal215.7g28.5g151.3g6.3g
Arvot/100g100g119kcal10.6g1.4g7.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271804