Tonnikalasalaatti

Revi salaatti, pilko sipuli, tomaatti ja kurkku vadille.

Sekoita ainekset keskenään.

Kaada päälle tonnikala öljyineen, Mozxarella viipaloituna ja kanamuna puolikkaana.

Tarjoa leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salaatti, jäävuori tuore50g5kcal0.5g0.4g0.1g0.5g
Kirsikkatomaatti, 50g53g11kcal0.3g2g0.2g0g
Kurkku 40g4.4kcal0.2g0.6g0g0.3g
Sipuli 37g11kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)77g138kcal17.6g0g6.1g0g
Kananmuna, keitetty 110g157kcal13.7g0.3g11.3g0g
Mozzarella, pala (Xtra), annos 125g83g208kcal15g1.3g15.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana900g1069kcal95.6g12.8g67.2g2.8g
Valittu annoskoko450g534kcal47.8g6.4g33.6g1.4g
Annoskoko puolitettuna225g267kcal23.9g3.2g16.8g0.7g
Arvot/100g100g119kcal10.6g1.4g7.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271804