Tonnikalasalaatti

Revi salaatti, pilko sipuli, tomaatti ja kurkku vadille.

Sekoita ainekset keskenään.

Kaada päälle tonnikala öljyineen, Mozxarella viipaloituna ja kanamuna puolikkaana.

Tarjoa leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salaatti, jäävuori tuore500g50kcal5.5g4g1g5g
Kirsikkatomaatti, 50g533g107kcal3.2g20.3g1.6g0g
Kurkku 400g44kcal2.2g5.6g0.4g2.8g
Sipuli 367g111kcal4.6g17.6g0.7g6.2g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)767g1380kcal176.3g0g61.3g0g
Kananmuna, keitetty 1100g1569kcal137.5g3.3g112.7g0g
Mozzarella, pala (Xtra), annos 125g833g2083kcal150g12.5g158.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9000g10687kcal958.6g126.6g672g28g
Valittu annoskoko4500g5344kcal479.3g63.3g336g14g
Annoskoko puolitettuna2250g2672kcal239.7g31.7g168g7g
Arvot/100g100g119kcal10.7g1.4g7.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271804