Tonnikalasalaatti

Revi salaatti, pilko sipuli, tomaatti ja kurkku vadille.

Sekoita ainekset keskenään.

Kaada päälle tonnikala öljyineen, Mozxarella viipaloituna ja kanamuna puolikkaana.

Tarjoa leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salaatti, jäävuori tuore88g8.7kcal1g0.7g0.2g0.9g
Kirsikkatomaatti, 50g93g19kcal0.6g3.5g0.3g0g
Kurkku 70g7.7kcal0.4g1g0.1g0.5g
Sipuli 64g19kcal0.8g3.1g0.1g1.1g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)134g242kcal30.9g0g10.7g0g
Kananmuna, keitetty 193g275kcal24.1g0.6g19.7g0g
Mozzarella, pala (Xtra), annos 125g146g365kcal26.3g2.2g27.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1575g1870kcal168.2g22.2g117.6g5g
Valittu annoskoko788g935kcal84.1g11.1g58.8g2.5g
Annoskoko puolitettuna394g468kcal42.1g5.6g29.4g1.3g
Arvot/100g100g119kcal10.7g1.4g7.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271804