Tonnikalasalaatti

Revi salaatti, pilko sipuli, tomaatti ja kurkku vadille.

Sekoita ainekset keskenään.

Kaada päälle tonnikala öljyineen, Mozxarella viipaloituna ja kanamuna puolikkaana.

Tarjoa leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salaatti, jäävuori tuore100g10kcal1.1g0.8g0.2g1g
Kirsikkatomaatti, 50g107g21kcal0.6g4.1g0.3g0g
Kurkku 80g8.7kcal0.4g1.1g0.1g0.6g
Sipuli 73g22kcal0.9g3.5g0.1g1.2g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)153g276kcal35.3g0g12.3g0g
Kananmuna, keitetty 220g314kcal27.5g0.7g22.5g0g
Mozzarella, pala (Xtra), annos 125g167g417kcal30g2.5g31.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1800g2137kcal191.6g25.4g134.4g5.6g
Valittu annoskoko900g1069kcal95.8g12.7g67.2g2.8g
Annoskoko puolitettuna450g534kcal47.9g6.4g33.6g1.4g
Arvot/100g100g119kcal10.6g1.4g7.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271804