Makkarakastike

Paista makkara ja sipuli öljyn kera.

Mausta suolalla ja grillimausteella.

Lisää joukkoon jauhot.

Lisää vesi kun jauhot on kuullotettu.

Lisää ketsuppi.

Anna hautua hetken ja tarjoile perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grillimakkara, Atrilli, Atria600g1199kcal52.8g60g84g0g
Vesi, vesijohtovesi 600g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g3.7g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix135g68kcal2g13.5g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)83g22kcal1.1g4g0.2g1.4g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g68g607kcal0g0g67.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 30g103kcal3.1g21g0.4g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3036g3999kcal118g197g305.6g4.8g
Valittu annoskoko1518g1999kcal59g98.5g152.8g2.4g
Annoskoko puolitettuna759g1000kcal29.5g49.3g76.4g1.2g
Arvot/100g100g132kcal3.9g6.5g10.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271823