Makkarakastike

Paista makkara ja sipuli öljyn kera.

Mausta suolalla ja grillimausteella.

Lisää joukkoon jauhot.

Lisää vesi kun jauhot on kuullotettu.

Lisää ketsuppi.

Anna hautua hetken ja tarjoile perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grillimakkara, Atrilli, Atria700g1399kcal61.6g70g98g0g
Vesi, vesijohtovesi 700g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g4.4g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix157g79kcal2.4g15.7g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)96g26kcal1.3g4.6g0.2g1.6g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g79g708kcal0g0g78.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 35g120kcal3.6g24.5g0.4g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3542g4665kcal137.8g229.6g356.2g5.6g
Valittu annoskoko1771g2332kcal68.9g114.8g178.1g2.8g
Annoskoko puolitettuna886g1166kcal34.5g57.4g89.1g1.4g
Arvot/100g100g132kcal3.9g6.5g10.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271823