Makkarakastike

Paista makkara ja sipuli öljyn kera.

Mausta suolalla ja grillimausteella.

Lisää joukkoon jauhot.

Lisää vesi kun jauhot on kuullotettu.

Lisää ketsuppi.

Anna hautua hetken ja tarjoile perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grillimakkara, Atrilli, Atria800g1599kcal70.4g80g111.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 800g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix180g90kcal2.7g18g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)110g30kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g90g810kcal0g0g90g0g
Vehnäjauho puolikarkea 40g137kcal4.1g28g0.5g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4048g5331kcal157.2g262.6g407g6.6g
Valittu annoskoko2024g2666kcal78.6g131.3g203.5g3.3g
Annoskoko puolitettuna1012g1333kcal39.3g65.7g101.8g1.7g
Arvot/100g100g132kcal3.9g6.5g10.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271823