Makkarakastike

Paista makkara ja sipuli öljyn kera.

Mausta suolalla ja grillimausteella.

Lisää joukkoon jauhot.

Lisää vesi kun jauhot on kuullotettu.

Lisää ketsuppi.

Anna hautua hetken ja tarjoile perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grillimakkara, Atrilli, Atria800g1600kcal70.4g80g112g0g
Vesi, vesijohtovesi 800g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix180g90kcal2.7g18g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)110g30kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g90g810kcal0g0g90g0g
Vehnäjauho puolikarkea 40g137kcal4.1g28g0.5g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4050g5334kcal157.2g262.6g407.2g6.6g
Valittu annoskoko2025g2667kcal78.6g131.3g203.6g3.3g
Annoskoko puolitettuna1013g1334kcal39.3g65.7g101.8g1.7g
Arvot/100g100g132kcal3.9g6.5g10.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271823