Makkarakastike

Paista makkara ja sipuli öljyn kera.

Mausta suolalla ja grillimausteella.

Lisää joukkoon jauhot.

Lisää vesi kun jauhot on kuullotettu.

Lisää ketsuppi.

Anna hautua hetken ja tarjoile perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grillimakkara, Atrilli, Atria100g200kcal8.8g10g14g0g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix23g11kcal0.3g2.2g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.7kcal0.2g0.7g0g0.2g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g11g101kcal0g0g11.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5g17kcal0.5g3.5g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana506g666kcal19.6g32.8g50.8g0.8g
Valittu annoskoko253g333kcal9.8g16.4g25.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna127g167kcal4.9g8.2g12.7g0.2g
Arvot/100g100g132kcal3.9g6.5g10g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271823