Makkarakastike

Paista makkara ja sipuli öljyn kera.

Mausta suolalla ja grillimausteella.

Lisää joukkoon jauhot.

Lisää vesi kun jauhot on kuullotettu.

Lisää ketsuppi.

Anna hautua hetken ja tarjoile perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grillimakkara, Atrilli, Atria200g400kcal17.6g20g28g0g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix45g23kcal0.7g4.5g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.4kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g23g202kcal0g0g22.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g34kcal1g7g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1012g1333kcal39.4g65.6g101.8g1.6g
Valittu annoskoko506g666kcal19.7g32.8g50.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna253g333kcal9.9g16.4g25.5g0.4g
Arvot/100g100g132kcal3.9g6.5g10.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271823