Makkarakastike

Paista makkara ja sipuli öljyn kera.

Mausta suolalla ja grillimausteella.

Lisää joukkoon jauhot.

Lisää vesi kun jauhot on kuullotettu.

Lisää ketsuppi.

Anna hautua hetken ja tarjoile perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grillimakkara, Atrilli, Atria300g600kcal26.4g30g42g0g
Vesi, vesijohtovesi 300g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix68g34kcal1g6.7g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)41g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g34g304kcal0g0g33.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 15g51kcal1.5g10.5g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1518g1999kcal58.8g98.4g152.6g2.4g
Valittu annoskoko759g1000kcal29.4g49.2g76.3g1.2g
Annoskoko puolitettuna380g500kcal14.7g24.6g38.2g0.6g
Arvot/100g100g132kcal3.9g6.5g10.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271823