Janssonska

Voitele uunivuoka ruokaöljyllä (rypsi) ja kaada noin puolet perunasipulipussillisesta vuokaan.

Asettele pienennetyt anjovisfileet perunasipulien päälle ja kaada loput perunasipulista päälle.

Kaada kerma, vesi ja anjovisten liemi vuokaan, halutessa lisää pippuria sekä juustoraastetta.

Paista 180-200 asteisessa uunissa n. 40-50 min. uunista riippuen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Tolstaya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasipulisekoitus 500g668g454kcal10.7g99.5g0.7g0g
Anjovisfileet maustekastikkeessa Rainbow40g54kcal3g4.8g2.6g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)134g114kcal1.3g4.7g9.3g0g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)67g174kcal17.4g1g11.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2016g1590kcal64.8g220g47.8g0g
Valittu annoskoko1008g795kcal32.4g110g23.9g0g
Annoskoko puolitettuna504g398kcal16.2g55g12g0g
Arvot/100g100g79kcal3.2g10.9g2.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272438