Janssonska

Voitele uunivuoka ruokaöljyllä (rypsi) ja kaada noin puolet perunasipulipussillisesta vuokaan.

Asettele pienennetyt anjovisfileet perunasipulien päälle ja kaada loput perunasipulista päälle.

Kaada kerma, vesi ja anjovisten liemi vuokaan, halutessa lisää pippuria sekä juustoraastetta.

Paista 180-200 asteisessa uunissa n. 40-50 min. uunista riippuen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Tolstaya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasipulisekoitus 500g834g567kcal13.4g124.3g0.8g0g
Anjovisfileet maustekastikkeessa Rainbow50g68kcal3.7g6g3.2g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)167g142kcal1.7g5.8g11.7g0g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)83g217kcal21.7g1.3g14.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2520g1988kcal81g274.8g59.8g0g
Valittu annoskoko1260g994kcal40.5g137.4g29.9g0g
Annoskoko puolitettuna630g497kcal20.3g68.7g15g0g
Arvot/100g100g79kcal3.2g10.9g2.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272438