Janssonska

Voitele uunivuoka ruokaöljyllä (rypsi) ja kaada noin puolet perunasipulipussillisesta vuokaan.

Asettele pienennetyt anjovisfileet perunasipulien päälle ja kaada loput perunasipulista päälle.

Kaada kerma, vesi ja anjovisten liemi vuokaan, halutessa lisää pippuria sekä juustoraastetta.

Paista 180-200 asteisessa uunissa n. 40-50 min. uunista riippuen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Tolstaya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasipulisekoitus 500g1168g794kcal18.7g174.1g1.2g0g
Anjovisfileet maustekastikkeessa Rainbow70g95kcal5.2g8.4g4.5g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)234g199kcal2.3g8.2g16.4g0g
Vesi175g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)117g304kcal30.4g1.8g19.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3528g2783kcal113.2g385g84g0g
Valittu annoskoko1764g1391kcal56.6g192.5g42g0g
Annoskoko puolitettuna882g696kcal28.3g96.3g21g0g
Arvot/100g100g79kcal3.2g10.9g2.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272438