Janssonska

Voitele uunivuoka ruokaöljyllä (rypsi) ja kaada noin puolet perunasipulipussillisesta vuokaan.

Asettele pienennetyt anjovisfileet perunasipulien päälle ja kaada loput perunasipulista päälle.

Kaada kerma, vesi ja anjovisten liemi vuokaan, halutessa lisää pippuria sekä juustoraastetta.

Paista 180-200 asteisessa uunissa n. 40-50 min. uunista riippuen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Tolstaya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasipulisekoitus 500g1335g908kcal21.4g198.9g1.3g0g
Anjovisfileet maustekastikkeessa Rainbow80g108kcal5.9g9.6g5.1g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)267g227kcal2.7g9.3g18.7g0g
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)134g347kcal34.7g2g22.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4032g3180kcal129.4g439.6g95.6g0g
Valittu annoskoko2016g1590kcal64.7g219.8g47.8g0g
Annoskoko puolitettuna1008g795kcal32.4g109.9g23.9g0g
Arvot/100g100g79kcal3.2g10.9g2.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272438