Janssonska

Voitele uunivuoka ruokaöljyllä (rypsi) ja kaada noin puolet perunasipulipussillisesta vuokaan.

Asettele pienennetyt anjovisfileet perunasipulien päälle ja kaada loput perunasipulista päälle.

Kaada kerma, vesi ja anjovisten liemi vuokaan, halutessa lisää pippuria sekä juustoraastetta.

Paista 180-200 asteisessa uunissa n. 40-50 min. uunista riippuen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Tolstaya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasipulisekoitus 500g1502g1021kcal24g223.8g1.5g0g
Anjovisfileet maustekastikkeessa Rainbow90g122kcal6.7g10.8g5.8g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)300g255kcal3g10.5g21g0g
Vesi225g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)150g391kcal39.1g2.3g25.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4536g3578kcal145.6g494.8g107.6g0g
Valittu annoskoko2268g1789kcal72.8g247.4g53.8g0g
Annoskoko puolitettuna1134g895kcal36.4g123.7g26.9g0g
Arvot/100g100g79kcal3.2g10.9g2.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272438