Janssonska

Voitele uunivuoka ruokaöljyllä (rypsi) ja kaada noin puolet perunasipulipussillisesta vuokaan.

Asettele pienennetyt anjovisfileet perunasipulien päälle ja kaada loput perunasipulista päälle.

Kaada kerma, vesi ja anjovisten liemi vuokaan, halutessa lisää pippuria sekä juustoraastetta.

Paista 180-200 asteisessa uunissa n. 40-50 min. uunista riippuen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Tolstaya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasipulisekoitus 500g167g114kcal2.7g24.9g0.2g0g
Anjovisfileet maustekastikkeessa Rainbow10g14kcal0.7g1.2g0.6g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)33g28kcal0.3g1.2g2.3g0g
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)17g43kcal4.3g0.3g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana504g398kcal16g55.2g11.8g0g
Valittu annoskoko252g199kcal8g27.6g5.9g0g
Annoskoko puolitettuna126g99kcal4g13.8g3g0g
Arvot/100g100g79kcal3.2g11g2.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272438