Janssonska

Voitele uunivuoka ruokaöljyllä (rypsi) ja kaada noin puolet perunasipulipussillisesta vuokaan.

Asettele pienennetyt anjovisfileet perunasipulien päälle ja kaada loput perunasipulista päälle.

Kaada kerma, vesi ja anjovisten liemi vuokaan, halutessa lisää pippuria sekä juustoraastetta.

Paista 180-200 asteisessa uunissa n. 40-50 min. uunista riippuen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Tolstaya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasipulisekoitus 500g1669g1135kcal26.7g248.7g1.7g0g
Anjovisfileet maustekastikkeessa Rainbow100g135kcal7.4g12g6.4g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)334g284kcal3.3g11.7g23.4g0g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)167g434kcal43.4g2.5g28.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5040g3975kcal161.6g549.8g119.8g0g
Valittu annoskoko2520g1988kcal80.8g274.9g59.9g0g
Annoskoko puolitettuna1260g994kcal40.4g137.5g30g0g
Arvot/100g100g79kcal3.2g10.9g2.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272438