Janssonska

Voitele uunivuoka ruokaöljyllä (rypsi) ja kaada noin puolet perunasipulipussillisesta vuokaan.

Asettele pienennetyt anjovisfileet perunasipulien päälle ja kaada loput perunasipulista päälle.

Kaada kerma, vesi ja anjovisten liemi vuokaan, halutessa lisää pippuria sekä juustoraastetta.

Paista 180-200 asteisessa uunissa n. 40-50 min. uunista riippuen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Tolstaya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasipulisekoitus 500g2000g1360kcal32g298g2g0g
Anjovisfileet maustekastikkeessa Rainbow120g162kcal8.9g14.4g7.7g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)400g340kcal4g14g28g0g
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)200g520kcal52g3g34g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6040g4764kcal193.8g658.8g143.4g0g
Valittu annoskoko3020g2382kcal96.9g329.4g71.7g0g
Annoskoko puolitettuna1510g1191kcal48.5g164.7g35.9g0g
Arvot/100g100g79kcal3.2g10.9g2.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272438